EN
rezervari online

ARC DE TRIOMPHE HOTEL

Politica de confidentialitate


1. INTRODUCERE
Va informam ca acordam atentie reglementarilor introduse prin Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.
Datele dumneavoastra sunt prelucrate in mod transparent si dorim sa va prezentam aspectele pe care este necesar sa le cunoasteti inainte de a va oferi consimtamantul de utilizare al datelor dumneavoastra.

2. CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?
Datele cu caracter personal sunt orice informatii care se refera la o persoana fizica identificata sau identificabila. Informatiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie si ele date cu caracter personal.
Datele cu caracter personal vor fi tratate intr-o maniera sigura si confidentiala si numai cu acordul dumneavoastra.

3. CE CATEGORII DE DATE PERSONALE PRELUCRAM?
Datele cu caracter personal includ orice informatii despre o persoana identificata sau identificabila. Printre datele cu caracter personal pe care le prelucram se numara:
- Numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon
- Numarul cartii de identitate/pasaportului
Lista acestor date poate varia in functie de natura si caracteristicile serviciilor si activitatilor contractate de dumneavoastra sau in legatura cu care va manifestati interesul, precum si de prevederile legale aplicabile activitatilor prestate de Hotel Arc de Triomphe.

4. CARE SUNT SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR PERSONALE?
Hotel Arc de Triomphe prelucreaza datele dvs cu caracter personal exclusiv pentru a comunica oferta comerciala si pentru negociere sau intocmirea formalitatilor pentru colaborare. Datele dumneavostra nu vor fi folosite niciodata cu alt scop fata de cel declarat.

5. CE SE INTAMPLA DACA SE DORESTE RESTRICtIONAREA PRELUCRARII SAU STERGEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?
Serviciile oferite sunt conditionate de furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. in cazul in care doriti restrictionarea prelucrarii si stergerea datelor, vom fi in imposibilitatea initierii, respectiv continuarii relatiei de afaceri.

6. CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?
Personalul din Hotel Arc de Triomphe va avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal in baza unui acord de confidentialitate. Accesul la datele dumneavoastra de catre terti persoane juridice se realizeaza intr-un mod restrictionat, in baza contractelor incheiate cu acestia, cu respectarea prevederilor privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor.

7. CAT TIMP SUNT PRELUCRATE DATELE PERSONALE?
Vom pastra datele dvs. cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru scopurile enumerate. Mentinem o politica de pastrare a datelor pe care o aplicam informatiilor aflate in grija noastra. in cazul in care datele dvs. nu mai sunt necesare, va asiguram ca acestea sunt sterse.

8. DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL SE AFLA IN SIGURANTA
Hotel Arc de Triomphe se angajeaza sa protejeze securitatea datelor cu caracter personal pe care le partajati cu noi prin masuri tehnice adecvate.

9. DATE DE CONTACT
Pentru informatii sau solicitari cu privire la exercitarea drepturilor dumneavoastra, inclusiv daca doriti sa va retrageti acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, puteti sa ne contactati.