HOTEL ARC DE TRIOMPHE
CONFERENCE & SPA


București | România | Harta
romanaengleza germana
REZERVĂRI ONLINE

evenimente private

  weddings@residence.com.ro

☎ 004 0732 900 901

☎ 004 0722 600 835

Dorim ca fiecare nuntă organizată la Hotel Arc de Triomphe să fie o experiență spectaculoasă atât pentru miri, cât și pentru invitații acestora. Pentru că știm cât de anevoios poate fi întregul proces de organizare a petrecerii de nuntă, echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să vă împliniți visul, transformând petrecerea nunții dumneavoastră într-un eveniment memorabil. În timp ce dumneavoastră veți sărbători bucuria unui nou început alături de invitați, noi ne vom asigura că veți avea parte de băuturi și preparate culinare dintre cele mai rafinate, decoruri de calitate și cele mai elegante aranjamente florale.

SALOANE

PLANIFICARE

Pentru a răspunde cât mai bine preferințelor dumneavoastră, am gândit o gamă amplă de pachete flexibile și variante de meniuri potrivite atât pentru petrecerile restrânse, intime, cât și pentru nunțile în stil grandios.

CONSULTANȚĂ EVENIMENT

Echipa noastră de profesioniști în managementul evenimentelor vă stă la dispoziție pentru alegerea concepte de design & style, creație, stabilire a bugetelor, project management. De asemenea, beneficiați de consultanță în orice chestiune legată de organizarea evenimentului, vă răspundem la orice întrebare și vă oferim suport și îndrumare, astfel încât petrecerea de nuntă să fie un eveniment de neuitat atât pentru dumneavoastră, cât și pentru invitați.

MENIU

O echipă de bucătari profesioniști va sta la dispoziția dumneavoastră și vă va ajuta să creați un meniu adaptat preferințelor dumneavoastră și cerințelor invitaților dumneavoastră. Pentru a vă asigura că veți satisface exigențele culinare ale participanților la nunta dumneavoastră. vă invităm, alături de nași, la degustarea completă a meniului și a băuturilor.

PACHETE DECOR

Pachetul Decor Residence cuprinde: huse scaun brocart, fețe de masa brocart, șervete brocart, meniuri, aranjamente florale Residence.

 

 

Copyright©2014 by Residence Hotels | Foto&Design | Magic Windows